Balwyn Residence – Fellows

Kew, Victoria, Australia
2021

The minimalistic approach being the main driver for this contemporary residence draws inspiration from the utilisation of natural light and connecting open plan living with outdoor entertaining. Focusing on bold monolithic structures whilst incorporating strong bold palette and textures that results in a timeless modern resort oasis.

Full white polished concrete flooring with underfloor heating presented at the entry of the home and travels through out into the sleek and contemporary pool and alfresco area of the home.

Gaggenau appliances integrated into the joinery ensuring a seamless finish, keeping in the design on a contemporary home

Minimalistic living of this residence is that of open plan living connecting internal and external spaces. Focusing on bold structures that form a visual artwork in its own self architectural form