Balwyn Residence – Metung

Balwyn, Victoria, Australia
2020

A striking impression of scale and proportion, this contemporary residence draws inspiration from the utilisation of natural light and connecting open plan living with outdoor entertaining. Focusing on bold monolithic structures whilst incorporating soft neutral palette and textures to ensure we have architectural balance and clarity

Full temperature controlled glazed wine room to store your most precious bottles of grange, with a large open kitchen and butlers kitchen for the master chefs of the home.

Ensuring that appliances are integrated into the joinery ensuring a seamless finish, keeping in the design on a contemporary home

Contemporary living of this residence is that of open plan living connecting internal and external spaces. Focusing on functionality whilst not not impacting architectural athstetics